AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek ilacı görmek

Kahve falında sinek ilacı görmek

Kahve falında sinek ilacı görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, adını herkese duyuracağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sinek ilacı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Kahve falında sinek ilacı sıkmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sinek ilacı görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında birine ilaç verdiğini görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında bit ilacı görmek heveslerin söneceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında ilaçlama yapmak Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilaçla böcek öldürmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına delalettir.

Kahve falında ilaç kullanmak malının ve parasının eksilmeyeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağa ilaç sürmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir