AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek ilacı sıkmak

Kahve falında sinek ilacı sıkmak

Kahve falında sinek ilacı sıkmak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, huzur ve kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında sinek ilacı sıkmak gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında sinek ilacı sıkmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında sinek ilacı görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına delalet eder.

Kahve falında ilaç sıkmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında bitkisel ilaç görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında evin ilaçlandığını görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu ilaç görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fitil ilacı görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir