AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç kullanmak

Kahve falında ilaç kullanmak

Kahve falında ilaç kullanmak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, yeni şeyler deneneceğine inanılır.

Kahve falında ilaç kullanmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

Kahve falında ilaç kullanmak sorunlarını halletmeyi başaracağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne ve ilaç görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ilaç hap görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında doktordan ilaç almak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ilaç sıkmak size başarı getirecek adımlar atmanıza, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilac satmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında ilaç şişesi görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına inanılır.

Kahve falında bozuk ilaç görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, doğru işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir