AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek ezmek

Kahve falında sinek ezmek

Kahve falında sinek ezmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, çok kötü günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ayrılık yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında sinek ezmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilişkinizin olumsuzluk anlamında istenmeyen boyutlara taşınma ihtimali var.

Kahve falında sinek ezmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalet eder.

Kahve falında arı ezmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında balık ezmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yengeç ezmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında meyve ezmek sorunlarını teker teker aşacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına işaret eder.

Kahve falında birini ezmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir