AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı ezmek

Kahve falında arı ezmek

Kahve falında arı ezmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına rivayet eder.

Kahve falında arı ezmek gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında arı ezmek elinin darlığa düşeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işarettir.

Kahve falında sarımsak ezdiğini görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini arabayla ezmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı ezdiğini görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domates ezdiğini görmek birçok kişiye yardım edeceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işarettir.

Kahve falında böceği ezmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına delalet eder.

Kahve falında yılanın kuyruğunu ezmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sarımsak ezmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, kazancının daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir