AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve ezmek

Kahve falında meyve ezmek

Kahve falında meyve ezmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, mutlu bir insan olunacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında meyve ezmek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya genel değişiklikler yeni fırsatları fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında meyve ezmek işinin aksayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında köpeği ezmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, ağız tadının da kaçacağına yorulur.

Kahve falında çiçekleri ezmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedi ezmek büyük paralar kazanılacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalettir.

Kahve falında yılan başı ezmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kedi yavrusu ezmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kafasını ezmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir