AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan zayıf almak

Kahve falında sınavdan zayıf almak

Kahve falında sınavdan zayıf almak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınavdan zayıf almak gördüyseniz:

  • Ekonomik, hukuki, duygusal veya vergiler v.b ile ilgili konularda sabrınız taşabilir, sabretmekte veya öfke kontrolü yapmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sınavdan zayıf almak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak kötü günler geçireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında sınavdan zayıf aldığını görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi zayıflamış görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasını zayıflamış görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında zayıf kuzu görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanı zayıf görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza yorulur.

Kahve falında başka birini zayıflamış görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir