AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasını zayıflamış görmek

Kahve falında ablasını zayıflamış görmek

Kahve falında ablasını zayıflamış görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablasını zayıflamış gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ablasını zayıflamış görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derslerden zayıf almak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zayıf not aldığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini zayıf görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına işarettir.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı zayıf görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf erkek bebek görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir