AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi zayıflamış görmek

Kahve falında sevgiliyi zayıflamış görmek

Kahve falında sevgiliyi zayıflamış görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, güzel sözler işiteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, mallarının eksileceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi zayıflamış gördüyseniz:

  • Kendinizi aşma çabası içinde olmalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyi zayıflamış görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi zayıflamış görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasını zayıflamış görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birini zayıf görmek kazancın katlanacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını zayıflamış görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza inanılır.

Kahve falında zayıf insan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir