AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan zayıf aldığını görmek

Kahve falında sınavdan zayıf aldığını görmek

Kahve falında sınavdan zayıf aldığını görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sınavdan zayıf aldığını gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalınması gerekiyor.

Kahve falında sınavdan zayıf aldığını görmek işlerinin yarım kalacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınavdan zayıf almak sıkıntılarını çözeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine inanılır.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, makamının tehlikeye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf not aldığını görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına inanılır.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında sınavdan puan aldığını görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavda aldığın puanı görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işarettir.

Kahve falında sınavdan kaç puan aldığını görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir