AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf kuzu görmek

Kahve falında zayıf kuzu görmek

Kahve falında zayıf kuzu görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında zayıf kuzu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Kahve falında zayıf kuzu görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini zayıflamış görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, her zaman çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini zayıf görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında zayıf görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında zayıf fare görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında zayıf görünmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi zayıflamış görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığını zayıflamış görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, epey bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir