AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini zayıflamış görmek

Kahve falında başka birini zayıflamış görmek

Kahve falında başka birini zayıflamış görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, yüzünün de güleceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birini zayıflamış gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Kahve falında başka birini zayıf görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birini zayıflamış görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini çok zayıflamış görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek makbul olmayan işler yapacağına, patron koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi zayıflamış görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, kişinin adeta gençleşeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü zayıflamış görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında birini zayıflamış olarak görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir