AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi puan almak

Kahve falında iyi puan almak

Kahve falında iyi puan almak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, daha çok çalışılacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında iyi puan almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Kahve falında iyi bir puan aldığını görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda iyi puan almak ister istemez çok üzüleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında iyi puan aldığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi puan almak rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavdan iyi puan almak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında puan almak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında öss puanını görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına delalettir.

Kahve falında sınavdan yüksek puan almak en küçük sorunda parlayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir