AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi puan aldığını görmek

Kahve falında iyi puan aldığını görmek

Kahve falında iyi puan aldığını görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, kime gideceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iyi puan aldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Kahve falında iyi puan aldığını görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iyi bir puan aldığını görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavdan iyi puan almak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine inanılır.

Kahve falında iyi puan almak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında sınavda iyi puan almak sağlıkla ilgili gelişmelere, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sınavdan puan aldığını görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna yorulur.

Kahve falında sınavdan kaç puan aldığını görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, evlerine dünürcü geleceğine işarettir.

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, mutlulukların yarım kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir