AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi bir puan aldığını görmek

Kahve falında iyi bir puan aldığını görmek

Kahve falında iyi bir puan aldığını görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında iyi bir puan aldığını gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Kahve falında iyi puan aldığını görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında iyi bir puan aldığını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavdan iyi puan almak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavda iyi puan almak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi puan almak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınavdan puan aldığını görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Kahve falında sınavdan yüksek puan aldığını görmek yeni duygular tadacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavda aldığın puanı görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, haklılığının anlaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir