AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda aldığın puanı görmek

Kahve falında sınavda aldığın puanı görmek

Kahve falında sınavda aldığın puanı görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda aldığın puanı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek ya da öz güveninizi arttıracak alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında sınavdan yüksek puan aldığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sınavda aldığın puanı görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalet eder.

Kahve falında sınavdan kaç puan aldığını görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında sınavdan puan aldığını görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Kahve falında sınavdan iyi puan almak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında sınavda iyi puan almak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, beklentilerine ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir