AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan yüksek puan almak

Kahve falında sınavdan yüksek puan almak

Kahve falında sınavdan yüksek puan almak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, sözünde duracağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında sınavdan yüksek puan almak gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavdan yüksek puan aldığını görmek lüks içinde olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavda yüksek puan almak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan yüksek puan almak sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavdan iyi puan almak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine işaret eder.

Kahve falında sınavda iyi puan almak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında sınavdan kaç puan aldığını görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir