AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sınavdan yüksek puan aldığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında sınavdan yüksek puan almak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işarettir.

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sınavda yüksek puan almak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, kötü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite puanını görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, ağır günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sınav puanını görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınavda aldığın puanı görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir