AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıyla dans etmek

Kahve falında ayıyla dans etmek

Kahve falında ayıyla dans etmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, büyük kazanç elde edeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayıyla dans etmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Kahve falında ayıyla dans etmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadınla dans etmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dans etmek oynamak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü biriyle dans etmek adım atarken çok zorlanacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında dans edememek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızla dans etmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle dans etmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında babayla dans etmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir