AnaSayfa / Genel / Kahve falında dans etmek oynamak

Kahve falında dans etmek oynamak

Kahve falında dans etmek oynamak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, küslüklerin biteceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, rızkının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında dans etmek oynamak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, soysa çevrenizi veya iletişim ağınızda bulunan kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında dans etmek oynamak maddi durumun düzeltileceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet eder.

Kahve falında oynamak dans etmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle dans etmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasını dans ederken görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı birisiyle dans etmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dansa kaldırılmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında tek başına dans etmek eşi ile arasının açılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında birini dans ederken görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir