AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle dans etmek

Kahve falında sevdiğinle dans etmek

Kahve falında sevdiğinle dans etmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle dans etmek gördüyseniz:

  • Kimse size kötü niyetle davranmıyor.

Kahve falında sevdiği kızla dans etmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle dans etmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle dans ettiğini görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dans etmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanla dans etmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızla dans etmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin biriyle dans etmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin dans ettiğini görmek ekonomik olarak kalkınacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir