AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle dans etmek

Kahve falında ölü biriyle dans etmek

Kahve falında ölü biriyle dans etmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, amaçlarına nail olacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle dans etmek gördüyseniz:

  • Değerinizin farkına varmalısınız.

Kahve falında bir ölüyle dans etmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle dans etmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine yorulur.

Kahve falında ölü biriyle dans etmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle dans etmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi dans ederken görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla dans etmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın dans ettiğini görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalettir.

Kahve falında düğün dans etmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir