AnaSayfa / Genel / Kahve falında dans edememek

Kahve falında dans edememek

Kahve falında dans edememek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dans edememek gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Kahve falında dans eden çift görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında dans eden insanlar görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dans edenleri görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dans eden görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, iş için gurbete gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dans edenleri izlemek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dans edeni görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında dans eden kadın görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, üzücü haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında dans edememek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, kendisi paralayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir