AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıyı taşlamak

Kahve falında ayıyı taşlamak

Kahve falında ayıyı taşlamak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, fal sahibinin muradına ereceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayıyı taşlamak gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayıyı taşlamak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayı taşlamak çok büyük mutluluk yaşanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz taşlamak ipliklerini pazara çıkaracağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çakal taşlamak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi taşlamak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında armut taşlamak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü taşlamak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adam taşlamak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir