AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü taşlamak

Kahve falında ölü taşlamak

Kahve falında ölü taşlamak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü taşlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin önerilerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında ölüyü taşlamak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü taşlamak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kara kedi taşlamak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine alamet eder.

Kahve falında tilki taşlamak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam taşlamak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere taşlamak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz taşlamak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet eder.

Kahve falında kurt taşlamak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir