AnaSayfa / Genel / Kahve falında simsiyah örümcek görmek

Kahve falında simsiyah örümcek görmek

Kahve falında simsiyah örümcek görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, tecrübe kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simsiyah örümcek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında simsiyah örümcek görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında simsiyah at görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü simsiyah görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simsiyah duman görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini simsiyah görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simsiyah göz görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine inanılır.

Kahve falında gözlerini simsiyah görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simsiyah bulut görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir