AnaSayfa / Genel / Kahve falında simsiyah bulut görmek

Kahve falında simsiyah bulut görmek

Kahve falında simsiyah bulut görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, maddi anlamda rahatlamaya, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında simsiyah bulut gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şekilde anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında simsiyah bulut görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simsiyah araba görmek yeni iş teklifleri alacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında simsiyah saç görmek yüzünün güleceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simsiyah insan görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında simsiyah kusmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında simsiyah duman görmek dileklerinin yerine geleceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü simsiyah görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında simsiyah kadın görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir