AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü simsiyah görmek

Kahve falında ölüyü simsiyah görmek

Kahve falında ölüyü simsiyah görmek kasasının ağırlaşacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, kendisini çok yıpratacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü simsiyah gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü simsiyah görmek helal rızık elde edeceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simsiyah kıl görmek elinin döneceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına delalet eder.

Kahve falında simsiyah giymek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün simsiyah olduğunu görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Kahve falında simsiyah kadın görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini simsiyah görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında simsiyah yılan görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, aile saadetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında simsiyah saç görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir