AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini simsiyah görmek

Kahve falında ellerini simsiyah görmek

Kahve falında ellerini simsiyah görmek ortamın bir hayli gerileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini simsiyah gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanmalı, hayatınızı güzelleştirmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında ellerini simsiyah görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine rivayet eder.

Kahve falında elleri simsiyah görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında simsiyah yılan görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simsiyah kadın görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında simsiyah insan görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simsiyah kedi görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine yorulur.

Kahve falında simsiyah göz görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerini simsiyah görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir