AnaSayfa / Genel / Kahve falında simsiyah giyinmiş birini görmek

Kahve falında simsiyah giyinmiş birini görmek

Kahve falında simsiyah giyinmiş birini görmek sevinçli haberler alınacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sorumlu tutacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında simsiyah giyinmiş birini gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler konforu arttırabilir.

Kahve falında saçlarını simsiyah görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simsiyah kusmak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simsiyah giyinmiş birini görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet eder.

Kahve falında simsiyah köpek görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına inanılır.

Kahve falında simsiyah adam görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simsiyah giymek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında simsiyah saç görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünün simsiyah olduğunu görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, dertlerin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir