AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını simsiyah görmek

Kahve falında saçlarını simsiyah görmek

Kahve falında saçlarını simsiyah görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hırsızlık yapacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını simsiyah gördüyseniz:

  • Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Kahve falında simsiyah saç görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını simsiyah görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Kahve falında simsiyah adam görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simsiyah insan görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında simsiyah fare görmek huzur dolu günler geçireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine alamet eder.

Kahve falında simsiyah kadın görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında simsiyah araba görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, imkânların günden güne azalacağına işarettir.

Kahve falında ellerini simsiyah görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir