AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök gürültüsü ve şimşek görmek

Kahve falında gök gürültüsü ve şimşek görmek

Kahve falında gök gürültüsü ve şimşek görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalettir.

Kahve falında gök gürültüsü ve şimşek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi, diğer mal varlıklarınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda baskılar artıyor.

Kahve falında gök gürültüsü ve şimşek görmek bazı ortak işlere gireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında gök gürültüsü duymak fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gök gürültüsü ve yağmur görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü görmek sözünde duracağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gök gürültüsünden korkmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında yağmur ve gök gürültüsü görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında yağmur gök gürültüsü görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü duymak daha pozitif biri olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir