AnaSayfa / Genel / Kahve falında simli taş görmek

Kahve falında simli taş görmek

Kahve falında simli taş görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yüksek diploma alacağına, fakirlerin güleceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simli taş gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Kahve falında simli taş görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sim kartı görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simli ruj görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında simli çorap giymek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına delalettir.

Kahve falında simli kalem görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında simli ayakkabı görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak sim görmek alınganlıkların hasıl olacağına, mal kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sim sürmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir