AnaSayfa / Genel / Kahve falında simli ayakkabı görmek

Kahve falında simli ayakkabı görmek

Kahve falında simli ayakkabı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında simli ayakkabı gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında simli ayakkabı görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine işaret eder.

Kahve falında sim kart görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında simli çorap giymek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işarettir.

Kahve falında simli taş görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında simli elbise görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simli ruj görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sim görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında simli görmek daha güçlü bir hale geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir