AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak sim görmek

Kahve falında parlak sim görmek

Kahve falında parlak sim görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kişinin yasa düşeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, rızkının sonsuz olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına yorulur.

Kahve falında parlak sim gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Kahve falında parlak sim görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında simli kumaş görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, başarıların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simli ayakkabı görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına alamet eder.

Kahve falında sim görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, malında zulüm meydana gelmesine işarettir.

Kahve falında simli halı görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, koyu sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simli ip görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine alamet eder.

Kahve falında simurg görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simli ruj görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir