AnaSayfa / Genel / Kahve falında simli çorap giymek

Kahve falında simli çorap giymek

Kahve falında simli çorap giymek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sağlığının yerinde kalacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında simli çorap giymek gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın özel yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor.

Kahve falında simli çorap giymek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında simurg kuşu görmek huzurlu günler görüleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında saçta sim görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında sim sürmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sim kart görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet eder.

Kahve falında simli far görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında simli görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simli oje sürmek elinin sıkışacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir