AnaSayfa / Genel / Kahve falında sim sürmek

Kahve falında sim sürmek

Kahve falında sim sürmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sim sürmek gördüyseniz:

  • Vizyonunuzu sezgilerinizle birleştirmeniz durumunda ise, her şey harika olabilir.

Kahve falında simli oje sürmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sim sürmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında simli halı görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simli eşarp görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında sim görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simli ayakkabı görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, aile içinde de bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında simli kumaş görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simli ruj görmek işte başarılı adımlar atılacağına, herkesin rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir