AnaSayfa / Genel / Kahve falında sim kartı görmek

Kahve falında sim kartı görmek

Kahve falında sim kartı görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sim kartı gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamamanız yolunda giden şeyleri aksatabilir.

Kahve falında sim kart görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sim kartı görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde sim görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simli kalem görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Kahve falında simli oje görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simli çorap giymek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simli saç görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta sim görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir