AnaSayfa / Genel / Kahve falında simli saç görmek

Kahve falında simli saç görmek

Kahve falında simli saç görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, hayallerinin söneceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, de rahatının yerine geleceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında simli saç gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Kahve falında simli saç görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçta sim görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simli far görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sim kartı görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine inanılır.

Kahve falında sim sürmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simli elbise görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde sim görmek bununla yüceleceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında simli ayakkabı görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir