AnaSayfa / Genel / Kahve falında simli elbise görmek

Kahve falında simli elbise görmek

Kahve falında simli elbise görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, saygı göreceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, yol göstereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simli elbise gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayı başarabilirseniz doğru seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında simli elbise görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sim kartı görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simli saç görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simli oje görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalettir.

Kahve falında sim görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında simli kumaş görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında sim sürmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simurg kuşu görmek rızkından ve gelirinden olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir