AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta sim görmek

Kahve falında saçta sim görmek

Kahve falında saçta sim görmek kısmetlerinin bollaşacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, garanti olacak makama oturacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında saçta sim gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olup, yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında simli saç görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında saçta sim görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına inanılır.

Kahve falında simli ip görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simli ayakkabı görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında simurg görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simli görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde sim görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sim kartı görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir