AnaSayfa / Genel / Kahve falında simli far görmek

Kahve falında simli far görmek

Kahve falında simli far görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simli far gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Kahve falında simli far görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simli çorap giymek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sim sürmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında simli eşarp görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında parlak sim görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simli oje sürmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçta sim görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simli kumaş görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir