AnaSayfa / Genel / Kahve falında simli eşarp görmek

Kahve falında simli eşarp görmek

Kahve falında simli eşarp görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, zorlukları aşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, zenginliğe kavuşulacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simli eşarp gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren, tutarsız tavırları olan veya kafası karışık kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında simli eşarp görmek eğlenceli günler geçireceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında simli taş görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına inanılır.

Kahve falında simli kalem görmek kurtuluşu bulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında simli halı görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sim kartı görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında sim sürmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına inanılır.

Kahve falında sim kart görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simli makyaj yapmak toplum içindeki saygınlığının artacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir