AnaSayfa / Genel / Kahve falında simli şal görmek

Kahve falında simli şal görmek

Kahve falında simli şal görmek huzurunu kaybedeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine inanılır.

Kahve falında simli şal gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya teklifleri sizi olumlu ya da tam tersi olumsuz anlamda aşırtabilir.

Kahve falında simli şal görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında parlak sim görmek sözlerinden çıkmayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simli oje görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında simli makyaj yapmak zor durumlara düşüleceğine, maddi olarak güç kazanacağına inanılır.

Kahve falında simli kumaş görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, dik durmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında simli görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında simli çorap giymek geçim sıkıntısına düşüleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında simli kalem görmek kazancın gittikçe artacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir