AnaSayfa / Genel / Kahve falında simitle yüzmek

Kahve falında simitle yüzmek

Kahve falında simitle yüzmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına inanılır.

Kahve falında simitle yüzmek gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında denizde simitle yüzmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simitle yüzmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında can simidiyle yüzmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında simit dükkanı görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine delalet eder.

Kahve falında simit satmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına tabir olunur.

Kahve falında simit almak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, acılarını dindireceğine işarettir.

Kahve falında küçük simit görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında taze simit görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir