AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze simit görmek

Kahve falında taze simit görmek

Kahve falında taze simit görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını çözeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, evlat sahibi olunacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında taze simit gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında taze sıcak simit görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında taze simit görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Kahve falında taze simit yemek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, bir sebeple çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında simit dağıtmak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek simit görmek işlerini düzene sokacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında can simiti görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, adını herkese duyuracağına delalettir.

Kahve falında beyaz simit görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında simit çalmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir