AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde simitle yüzmek

Kahve falında denizde simitle yüzmek

Kahve falında denizde simitle yüzmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, bereketli bir döneme girileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde simitle yüzmek gördüyseniz:

  • Size gelecekte olacaklar hakkında fikir veren veya bir sonraki adımı gösteren kişiler olursa, daha önce olanları gözden geçirmeyi sakın unutmayın.

Kahve falında denizde simitle yüzmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, sorunlarının sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında simitle yüzmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında can simidiyle yüzmek fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında denizde can simidi görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında deniz simiti görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil denizde yüzdüğünü görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denize atlamak yüzmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin kıyısında yüzmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir