AnaSayfa / Genel / Kahve falında can simidiyle yüzmek

Kahve falında can simidiyle yüzmek

Kahve falında can simidiyle yüzmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında can simidiyle yüzmek gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında can simidiyle yüzmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında denizde can simidi görmek işlerin günden güne açılacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına delalettir.

Kahve falında can simidi görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında can simidi takmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında can simiti görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine işarettir.

Kahve falında denizde simitle yüzmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında simitle yüzmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında susamlı simit yemek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir