AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit satmak

Kahve falında simit satmak

Kahve falında simit satmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sevilip sayılacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, unvan sahibi olacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit satmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi derslerini kendisi alsın.

Kahve falında simit satmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında simit poğaça satmak hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simit vermek zor zamanların çok eskide kalacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet eder.

Kahve falında simit yerken görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında taze simit yemek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çekirdekli simit görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, bilgilerle donanacağına işaret eder.

Kahve falında susamlı simit görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulur.

Kahve falında simit paylaşmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir