AnaSayfa / Genel / Kahve falında simitçi dükkanı görmek

Kahve falında simitçi dükkanı görmek

Kahve falında simitçi dükkanı görmek kazançta zarar edeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simitçi dükkanı gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında simitçi dükkanı görmek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, zorlukları aşacağına tabir olunur.

Kahve falında simit dükkanı görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini simit satarken görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında simit yaptığını görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, sorunlarını aşacağına tabir olunur.

Kahve falında simit ve poğaça görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Kahve falında simitler görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simit toplamak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ekmek simit görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir